Campa – Tibetské jedlo

Tibetské jedlo

Je zdravé, lahodné, naturálne a rozmanité. Základ jedálnička tvorí Campa, ktorú Tibeťania jedia celý život a dožívajú sa vysokého veku v dobrom zdraví. V každom kláštore majú svoj vlastný recept na prípravu Campy, líši sa chuťou, farbou, konzistenciou. Na prípravu sa používa pražený jačmeň, čaj, soľ a maslo jaka. Existuje Campa mníchov, lámov, sviatočná, suchá na cestu a tiež Campa nápoj. Recept na Campu získal B. Tichanovský od svojho učiteľa MUDr. Zolotnického, ktorý žil 15 rokov v Tibete v rôznych kláštoroch a najviac mu chutila Campa kláštora CHAMDO s receptúrou od lamu Dordonga. Ochutnajte ju aj vy, prajeme vám dobrú chuť!

Zobrazujú sa všetky 3 výsledky

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X